Voorwoord

Geachte collegae,

Het is ons een groot genoegen jullie persoonlijk uit te nodigen voor de tweede bijeenkomst van de Dutch Thrombosis Academy die op donderdag 15 juni 2023 zal plaatsvinden in Hotel Theater Figi te Zeist.

De Dutch Thrombosis Academy is voornemens jaarlijks een kleinschalige researchbijeenkomst voor internisten, longartsen, cardiologen en huisartsen (of in opleiding voor een van deze specialismen) met bijzondere belangstelling voor trombose te organiseren.

Het doel van de bijeenkomst is het verdiepen van kennis op het gebied van trombose door met andere specialisten onderzoeksplannen en -resultaten te bespreken. De nadruk ligt bij de bijeenkomst op research, maar een deel van de voordrachten zal ook gaan over praktische consequenties.

Dutch Thrombosis Network is enkele jaren geleden opgericht met het verrichten van (academische) trombose studies als voornaam doel. Elke arts met belangstelling voor trombose kan hiervan lid worden.

De onderwerpen worden gepresenteerd en begeleid door internationale en nationale experts. De kleinschaligheid van de bijeenkomst maakt dat er volop gelegenheid is voor interactie en discussie zowel over fundamentele vragen als over de klinische consequenties.

Wij hopen jullie aanmelding via de website van bureau-prevents.nl te ontvangen. De dag na deze Academy zal het Nederlands Trombose Congres plaatsvinden, ook in Hotel Theater Figi te Zeist. Jullie zijn uiteraard ook van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit congres. In dat geval is er gelegenheid om op eigen kosten te overnachten in Hotel Theater Figi.


Met vriendelijke groet en naar wij hopen tot 15 en 16 juni aanstaande!

Het bestuur van de DTN
 Sprekers

Programma

volgt.

Sessies

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij de volgende verenigingen:
 

  • Nederlandse Internisten Vereniging (NIV)
  • Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC)

Locatie & Route

Hotel Theater Figi
Adres: Het Rond 2
3701 HS Zeist

 

Inschrijven